Biljetter


Om biografen

Varmt välkommen till oss, oavsett om du är medlem eller ej. Som medlem i vår förening har du en massa fina fördelar, men du är såklart lika välkommen även om du inte är medlem. 

Våra två salonger rymmer 140 respektive 74 platser. Kassan öppnar en halvtimme innan filmen börjar. Biljetterna är onumrerade.

Förköp

Du kan köpa dina biljetter i förväg i vår biljettkassa samt via vår hemsida. När du köper biljett online får du ett mejl som skall visas upp i kassan när du kommer till bion, detta kan göras i telefonen eller på utskrivet papper. Vi skriver ut dina biljetter på plats. Obs! Vi erbjuder endast förköp, ej bokning. Såld biljett kan endast återköpas i vår kassa innan filmens starttid.

Tyvärr kan vi ej erbjuda webbköp om du vill använda 10-kort (medlemsförmån) eller presentkort. Vi hoppas på en lösning för detta längre fram.

Våra biljettpriser: 

Ordinarie biljett: 110 kr 

Student: 90 kr

Barnfilm: 60 kr för både små och stora

Vid visningar i Onsdagsserien (dagbio) kostar alla biljetter 80 kr.

Vid festivaler bestäms priset för festivalpass för varje tillfälle. Biljettpriset för direktsändningar "Live på bio" bestäms för varje tillfälle.

Klippkort för medlemmar

Du som är medlem i Folkets Bio kan köpa ett 10-kort för 800 kr. Medlemskapet löser du i biokassan eller via Folkets Bios gemensamma webbplats. Medlemsavgiften kostar 250 kr. Du kan bli medlem genom att betala avgiften i vår kassa eller lösa medlemskap här

Presentkort

För dig som vill ge bort en gåva finns våra nya presentkort att köpa i kassan. Dessa laddar du med valfri summa och mottagaren löser in det i vår kassa mot valfria varor/biljetter. Presentkorten är giltiga i 24 månader. I framtiden dessa kunna användas även vid köp på nätet men tills vidare endast i vår fysiska kassa.

Våra filmvisningar

Vi visar film i två salonger på onsdagar, torsdagar och söndagar varje vecka.

Förtäring

Vi säljer godis och läsk i samband med filmvisningar, en stor del av detta är ekologiskt. Vid liveföreställningar med paus bjuder vi på kaffe och hembakat fikabröd. Du är såklart välkommen att ta med dig eget biosnacks om du vill det.