Medlemskap


Alla är varmt välkommna som medlem i Folkets Bio Luleå, som är en ideell förening. Medlemsavgiften är 250 kr/år och i ditt medlemskap ingår också medlemskap i Folkets Bios riksorganisation. 

För nya medlemmar

Om du vill bli ny medlem kan du säga till i kassan på biografen så kan du betala och registrera dig direkt. Det går även att göra vi internet genom att besöka Folkets Bios gemensamma webbplats - klicka här på länken. Glöm inte bort att välja "Luleå" som lokalavdelning så att din medlemskap även gäller hos oss. 

För dig som vill förnya ditt medlemskap

Folkets Bio har nu gått över till ett helt webbbaserat medlemsregister. Nu förnyar du ditt medlemskap genom att besöka Folkets Bios gemensamma webbplats - klicka här på länkenDu kan även förnya ditt medlemskap i vår kassa i samband med visning.

Medlemsförmåner

Som medlem får du köpa ett klippkort med 10 st "biljetter", ett så kallat 10-kort till det oslagbara priset av 800 kr. 

Vi bjuder också in dig till våra medlemskvällar med filmvisning och ibland har vi förläsningar och liknande som bara är till får våra medlemmar.

Påverka vårt program

Vi välkomnar varmt dina filmförslag och förslag till program. Har du någon särskild önskefilm? Skicka i så fall ett mail till oss på annab@folketsbiolulea.se

Förutom namnet på filmen är vi tacksamma om du kan ge oss så mycket fakta som möjligt. T.ex. länk till filmens hemsida, vem som är distributör, mm. Om just din önskefilm ska visas bestämmer filmsättargruppen i föreningen.